Kyllingegryde med bladselleri, æbler og druer

Sæt bare gryden direkte på bordet, så dine medspisere selv kan forsyne sig. Servér gerne sammen med brød, ris eller kartofler.

Bemærk: Simretid: Ca. 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skær kyllingen i mindre stykker. Brun dem i olie i en stor stegegryde. Krydr med salt og peber. Pil skalotteløg, og brun dem med i gryden hele.
2 Hæld hvidvin på, og kog vinen ind til den halve mængde.
3 Tilsæt bouillon, timian og laurbærblade. Rens og snit bladselleri, og lad det simre med i gryden under låg ved svag varme i ca. 40 minutter.
4 Skyl æblerne, og skær dem i både. Skyl druerne. Lad begge dele simre med i gryden i ca. 10 minutter.
5 Fisk laurbærblade og timiankviste op af gryden.
6 Smag retten til, og drys med friskhakket persille eller estragon. Servér sammen med brød, kartofler eller ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft