Kyllingefrikadeller med karry

En traditionel kyllingefrikadelle smager skønt, men har du prøvet at tilføje lidt karry? Det giver en helt ny og lækker smag samt en flot, gul farve.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kyllingekødet sejt med salt. Tilsæt rasp, mælk, æg og revet løg.
Skræl guleroden, og riv den fint. Rens forårsløgene, og hak dem fint.
Kom gulerod, forårsløg, karry, koriander og peber i farsen, og saml den.
Lad evt. farsen hvile i ½-1 time i køleskabet.
Form farsen til frikadeller, og gennemsteg dem på en pande i smør og olie.
Servér evt. salat, coleslaw eller ristede kartoffelbåde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft