Kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo

Giv den klassiske hamburger kamp til stregen! Denne lækre sag med kylling vil garanteret bringe lykke hele vejen omkring bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg serranoskiverne sprøde på en tør stegepande, og læg dem til side på et stykke køkkenrulle.
Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på den ene side i lidt smør og/eller olivenolie på en pande, indtil de er flot gyldne.
Vend kyllingefileterne på panden, og læg 1 skive ost på hvert stykke. Lad dem stege, til kødet er gennemstegt, og osten smeltet.
Rør mayonnaise, dijonsennep og honning sammen i en lille skål, og smag dressingen til med salt og peber
Lun ciabattabollerne i en 200° varm ovn. Skær avocadoer og rødløg i skiver. Skyl og del hjertesalatbladene.
Smør bollerne med honning-senneps-mayo, og fyld dem med grønt, kylling og sprød skinke. Servér straks.

Tip!

Brug ristet groft toastbrød, hvis du vil lave kyllingesandwich i stedet for burgere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic