Kyllinge-cordon bleu bagt i ovn

Der er altså ikke ret meget, der overgår et veltilberedt stykke kylling. Det skulle da lige være kylling med oste- og skinkefyld, som i denne ret.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Skær en lille lomme i hver kyllingebrystfilet, og fyld hvert bryst med 1 skive ost og 1 skive skinke.
Pil og skær rødløg i både. Pil hvidløg, og skær dem i skiver. Skyl aubergine, og skær den i grove tern. Skyl squash, halvér den, og skær den i både.
Læg grøntsager og kyllingebrystfileter i et ovnfast fad, krydr med oregano, salt og peber, og dryp med olivenolie. Bag fadet i ovnen i 20 minutter.
Skyl og halvér tomaterne, læg dem i fadet til kyllingen, og sæt fadet tilbage i ovnen endnu 10 minutter.
Servér kyllinge-cordon bleuen med pasta eller lunt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 28. juni 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen