Kylling tikka masala

Den nemme, indiske gryderet har masser af smag, men uden at være stærk.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisning.
Skær kyllingefileterne i store tern.<br /> Brun ternene i smør og garam masala-pasta.
Pil og hak løg og hvidløg, og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, græsk yoghurt og kokosmælk, og lad retten simre i ca. 15 minutter.
Smag til med citronsaft, garam masala, salt og peber.
Rist mandelflagerne på en tør pande. Lun naanbrødene i ovnen eller på en brødrister. Drys mandelflager og mynteblade over retten, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 27. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen