Kylling med pancetta og ravioli

En saftig kylling er nem og lækker gæstemad. Servér den med ravioli, basilikum og friskrevet parmesan, som giver retten en autentisk smag af Italien.

Bemærk: Ovntid: 1 time og 10 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º.
Læg kyllingen i en bradepande med bagepapir, og krydr godt med salt og peber. Fordel pancetta og salvie rundt på kyllingen.
Steg kyllingen i ovnen i 30 minutter, til pancettaen er gylden og sprød. Skru varmen ned på 175º, og steg videre i 30 minutter. Sluk herefter ovnen, og lad kyllingen trække i ovnen i yderligere 10 minutter.
Nip enderne af bønnerne, og kog dem møre i en gryde med vand i ca. 5 minutter. Vend de varme bønner med lidt olivenolie, salt og peber.
Kog raviolien efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, vend raviolien med grofthakket basilikum, og krydr med salt og peber.
Anret kyllingen på et stort fad, og server med ravioli, grønne bønner og friskrevet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth