Kylling med grillet squashsalat

Saftig kyllingebryst serveret med grillet squashsalat og tapenade – en simpel ret, som både kan tilberedes på grill og pande.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg kyllingefileterne mellem 2 stykker plastik (fx en frysepose),og bank kødet fladt, til det har en tykkelse på ca. 1 cm.
Fordel oliventapenaden på kyllingefileterne, og drys med parmesan. Fold kyllingefileterne på midten, hold evt. kødet på plads med tandstikkere eller kødnåle.
Vend kyllingefileterne i friskhakket timian. Steg dem på en varm grill(pande) i et par minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Skær squashene i skiver på langs, og vend dem i olie, salt og peber.
Steg dem på en varm grill i 1-2 minutter på hver side sammen med cherrytomater på stilk.
Servér kyllingefileterne med grillet squash og tomater og godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth