Kylling med ananas og cashewnødder

Dejlig og nem hverdagskylling med frisk ananas, der gør retten mild, saftig og børnevenlig.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter pakkens anvisning.
Rist kokosmel let på en tør pande. Afkøl. Rist cashewnødder gyldne på panden, og afkøl. Rens og snit forårsløg fint. Bland ingredienserne sammen.
Pil og hak hvidløg og løg. Rens og hak chilien. Skær kyllingefileter og renset peberfrugt i store stykker. Skræl ananassen, og skær den i små tern.
Steg hvidløg og løg i olie i en wok eller stegepande. Vend den hakkede chili i. Læg det over i en skål.
Varm lidt mere olie op i wokken, og steg kyllingestykkerne sammen med peberfrugten. Hæld løgblandingen tilbage i wokken. Tilsæt østerssauce og fiskesauce. Bland ananas og sukker i.
Drys wokretten med kokosdrysset, og servér med de kogte ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft