Kylling i karry med svampe og spidskålsalat

Normalt er der ikke grøntsager i kylling i karry, men her er den dejlige familielivret opgraderet med svampe og en sprød spidskålssalat, som giver retten en velfortjent vitaminindsprøjtning.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær benene af kyllingelårene, og skær derefter kødet i store tern.
Pil og hak løget. Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Brun kyllingekødet i halvdelen af olien i en gryde. Læg det over på en tallerken. Steg løg og champignoner i resten af olien i gryden, til champignonerne er brune og dufter.
Tilsæt karry, og steg det med et øjeblik. Læg kødet tilbage i gryden, og hæld bouillon ved, til det netop dækker. Bring det hele i kog, og lad saucen koge ved svag varme i 20 minutter.
Pisk mælk og mel sammen, og rør jævningen i saucen. Lad saucen koge i 15 minutter, og smag retten til med salt og evt. karry.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Bland kålen med olie og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Servér kylling i karry med kogte ris og spidskålsalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft