Kylling i karry med kokosmælk og æbler

Kylling i karry er herlig og nem hverdagsmad, som hele familien synes om. I denne udgave er retten med kokosmælk, gulerødder og æbletern, så den er knap så tung.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skær kyllingekødet i tern. Svits alle krydderierne i olie i en gryde, til det begynder at dufte. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Skyl æblet, fjern kernehus, og skær æblet i tern.
Lad gulerødder og æble stege sammen med kødet i 5 minutter, og hæld så kokosmælk over. Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Skyl æblet, fjern kernehus, og skær æblet i tern. Servér kylling i karry med kogte ris, æbletern, kokosflager og plukket koriander.

Tip!

Udelad gerne chili, hvis retten skal serveres for børn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 4. december 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic