Kylling i karry

Den indiske karry er mild, men aromatisk, og så smager den skønt sammen med kylling, æbletern og tørrede abrikoser.

Ingredienser

Sådan gør du

Gnid kyllingelårene godt med garam masala, og brun dem godt på alle sider i lidt olie på en pande.
Læg dem i et ovnfad, og drys med salt og peber.
Skræl gulerødderne, og pil løget. Skær gulerødder, løg, æble, abrikoser og hvidløg i fine terninger. Skræl og riv ingefærstykket.
Varm smørret op, og steg den indiske karry i 1-2 minutter. Kom alt det udskårne i, og rør godt et par minutter. Tilsæt bouillon og fløde, og kog det lidt ind.
Pres saften af limefrugten, og smag retten til med limesaft samt salt og peber.
Hæld karrysaucen over kyllingelårene, og sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 40 minutter.
Servér med ris, bulgur eller couscous.

Tip!

Pynt evt. med cashewnødder, hakkede forårsløg eller karryurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP