Kulmule med salvie og ristet blomkål

Tilbered hele aftensmaden på én bageplade – det er sprødt, lækkert og frem for alt supernemt. Top med friskrevet parmesan og græskarkerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Rens blomkålen, og skær den i skiver på ca. 1 cm. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl med halvdelen af olivenolien, og drys med salt. Sæt blomkålen i ovnen i 15 minutter.
Dryp fiskestykkerne med resten af olien, og krydr dem godt med salt og peber på begge sider.
Tag pladen ud af ovnen, og drys fintrevet parmesan over blomkålen.
Fordel fiskestykkerne oven på med skindsiden opad. Sæt bagepladen tilbage i ovnen i 8 minutter, til fisken er næsten helt gennemstegt.
Drys salvieblade og græskarkerner over, og sæt pladen i ovnen igen i 3-4 minutter, så bladene bliver sprøde, og kernerne ristede. Servér retten med groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic