Kulfi med pistaciecreme og pistacienødder

Kulfi er en indisk, iskold og sød dessert, der minder meget om is. Det er den perfekte afslutning på et krydret måltid.

Bemærk: Frysetid: Mindst 5 timer.

Ingredienser

Udstyr

en brødform eller fire små portionsforme

Sådan gør du

Pisk fløden til let skum.
Rør kardemomme og salt i den kondenserede mælk. Vend forsigtigt fløden i.
Hæld blandingen i en brødform eller små portionsforme, og sæt formen/formene i fryseren i mindst 5 timer.
Tag isen ud af fryseren ca. 15 minutter før servering.
Pynt med pistaciecreme, picstacienødder og evt. tørrede blomster.

Tip!

Pistaciecreme er en pendant til Nutella, bare lavet på pistacienødder og kan købes i specialbutikker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth