Krydret kyllingesuppe med porre og selleri

Denne krydrede kyllingesuppe har en dejlig cremet konsistens og en skøn smag fra porre og selleri.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og knoldselleri, og skær begge dele i tern på 1 x 1 cm. Læg dem i en suppegryde, og hæld hønsebouillon og vand over, så det netop dækker. Kog dem i 10 minutter.
Skær kyllingekødet i tynde strimler, og lad det koge med i gryden med kartofler og selleri.
Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i tynde skiver. Fjern det yderste lag fra citrongræsset, og skær enderne af. Skær citrongræs og chili i tynde skiver.
Hæld kokosmælk i suppegryden, og tilsæt porre, ingefær, citrongræs og chili. Lad suppen småsimre i 20 minutter.
Smag suppen til med salt og peber. Pluk bladene fra korianderen, og rør dem i suppen lige før servering. Spis suppen med lunede naanbrød som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft