Krydret farsbrød med kartofler og græsk salat

Farsbrød med ekstra saft og smag fra græske godter som soltørrede tomater, oliven og feta.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget meget fint. Pil og pres hvidløg. Rør hakket kød, løg, hvidløg, mælk, æg, havregryn, salt og peber sammen til en fars.
Hak timian og rosmarin fint. Dræn de soltørrede tomater, og hak dem groft. Skær oliven i halve, og fjern stenene. Bræk fetaen i mundrette stykker. Rør det hele i farsen, og stil den på køl.
Skrub kartoflerne, og vend dem i olivenolie og salt i en skål.
Tænd ovnen på 200°. Form farsen som et brød, og læg den i et stort ovnfast fad. Fordel kartoflerne omkring farsbrødet, og steg farsbrød og kartofler i ovnen i ca. 45 minutter.
Rens peberfrugten, og skær den i tynde ringe. Skyl og skær agurken i skiver på skrå. Skyl og skær bøftomaterne i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe.
Anret det hele på et fad, og pynt med oliven og feta brækket i stykker. Kværn salt og peber over, og dryp med olivenolie. Servér sammen med farsbrød og kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic