Krydrede muslinger med tzatziki

Servér krydrede muslinger med tzatziki, som en rustik forret eller som luksuriøs hverdagsmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og skrub muslingerne i rindende koldt vand. Smid de muslinger ud, som ikke vil lukke sig, eller hvor skallen er i stykker. Du skal kun bruge muslinger, som er lukkede og hele. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
Varm en stor gryde op med olie, og rist knust hvidløg, chili og karry i gryden sammen med muslingerne.
Blend tomater fra dåse med koriander, salt og peber, brug en stavblender eller en blender. Hæld tomatblandingen over muslingerne i gryden, læg låg på, og lad muslingerne dampe et par minutter, til de åbner sig.
Skyl agurken, riv den groft, og vrid væden fra. Hak mynten fint. Rør revet agurk sammen med yoghurt, og smag til med mynte, salt og peber.
Rist brødet på en varm (grill)pande. Servér de krydrede muslinger med ristet brød og tzatziki.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft