Krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød

Mynte og limefrugt kan bruges til meget andet end mojitos! Det giver en skøn og frisk smag, når du drysser det på kyllingelår. Servér med tomatsalat til.

Ingredienser

Sådan gør du

Fordel kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med paprika, anis, salt og peber.
Steg kyllingelårene i en 200° varm ovn i ca. 25 minutter, til de er gennemstegte.
Skyl og halvér tomaterne. Rens forårsløg, og skær dem over på langs. Skyl hjertesalaten, og skær den i tynde både. Vend det hele sammen.
Pres saften af limefrugten. Rør limesaft sammen med olie, salt og peber. Vend dressingen i salaten.
Halvér brødskiverne, pensl med olie, og drys med plukket rosmarin og salt.
Bag brødene sprøde i ovnen i 7-9 minutter.
Hak mynte. Riv limeskallen. Drys mynte og limeskal på kyllingelårene. Skær limefrugterne i både, og servér til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 6. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth