Krydrede kødboller i tomatsauce

Kødboller i en lækker rød sauce af tomater og peberfrugt, der på samme tid er frisk og spicy. Servér med spaghetti som i Lady og Vagabonden.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak hvidløget helt fint. Bland det i kødet sammen med æg, mel, chilisauce og krydderier, og rør det til en fast fars.
Tril valnøddestore kødboller med fugtige hænder. Steg dem i lidt olie på panden, så de får farve på alle sider.
Hak løg og hvidløg, skær peberfrugten i store terninger, og svits det i olie i en gryde.
Pres saften af appelsinen. Tilsæt tomater, tacosauce og appelsinsaft på panden. Lad det simre 10-15 minutter, og smag til med salt og peber.
Læg kødbollerne i tomatsaucen, og varm dem godt igennem. Servér med friskkogt spaghetti og et drys krydderurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek