Krabbe med peber og chili

Der er skruet godt op for styrken i denne ret med krabbe, peber og chili i gode mængder. Servér lidt frisk lime og koriander til, så retten får den helt rigtige balance.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk krabbekløerne, så kødet bliver synligt. Knus peberkornene, og steg dem i olie i en tykbundet pande ved høj varme, til det dufter kraftigt. Tilsæt brun farin, og karamellisér peberet uden at brænde sukkeret.
Halvér halvdelen af limefrugterne, og pres saften. Hæld limesaften, soja og sød chilisauce i peberblandingen, og rør, så det bliver en sirup.
Skær peberfrugt, vandspinat, chili og forårsløg i grove stykker, og tilsæt det sammen med krabbekløerne. Bland det godt med siruppen ved høj varme i ca. 1-2 minutter.
Servér med frisk koriander og limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 24. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Marte Aubert