Koteletter med lækkert tilbehør

Saftige koteletter med det lækreste tilbehør: Timiankartofler og aspargessalat med gedeost. Så er middagen i hus!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190º. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på 1 x 1 cm.
Fordel dem i en lille bradepande med bagepapir, hæld olivenolie over, og krydr med timian, salt og peber.
Bag dem på øverste rille i ovnen i ca. 35 minutter, til de er møre og flot gyldne.
Varm en stor (grill)pande op med lidt solsikkeolie. Rids fedtkanten på koteletterne med en skarp kniv, og steg koteletterne, så de får flotte grillstriber på begge sider.
Læg dem i et ovnfad, og krydr dem godt med salt, peber og rosmarin. Steg dem færdige i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 10 minutter.
Rens forårsløgene. Knæk de nederste, lidt træede ender af aspargesene. Skær forårsløg og asparges i 3 cm lange stykker let på skrå.
Steg forårsløg let i olie på en pande i 2-3 minutter, så de stadig er sprøde.
Tilsæt de hele tomater og små stykker gedeost, og vend godt rundt, så osten bliver varm og smelter lidt. Krydr med hele basilikumblade, salt og peber.
Servér koteletterne med timiankartofler og aspargessalat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth