Koteletter i fad med kokos, karry og koriander

En varm og velsmagende ret med et asiatisk tvist af kokosmælk, karry og friske koriander.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180º. Steg koteletterne i lidt smør og olie på en stor pande, til de er lysebrune på begge sider. Læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
Kog jasminris efter anvisningen på pakken.
Rens peberfrugterne, og skær hver peberfrugt i 8 tykke strimler. Skræl gulerødder, og skær i skiver. Pil løg, og skær i tynde både. Læg peberfrugter, gulerødder og løg oven på koteletterne.
Sæt fadet med koteletter og grøntsager i ovnen, og steg retten i 10 minutter.
Rør kokosmælk sammen med karry og koriander, og hæld det ved koteletterne i ovnfadet. Steg retten i ovnen i 10-15 minutter, til koteletterne er gennemstegte.
Rist kokos let på en tør pande. Drys dem over de kogte jasminris, og servér som tilbehør til koteletter og grøntsager i fadet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft