Konfektsnitter med tranebær

Denne kage kan holde sig i ca. 1 uge på køl i en lufttæt beholder med låg.

Bemærk: Afkøling: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

en firkantet bageform, ca. 15 x 20 cm

Sådan gør du

Knus kiksene groft. Hak tranebær og pekannødder groft.
Smelt chokolade og smør sammen i en gryde ved svag varme. Lad det køle lidt af.
Pisk æggeblommer, flormelis og whisky sammen i en skål med et piskeris. Rør æggeblandingen sammen med den smeltede chokoladeblanding, og vend forsigtigt kiks, tranebær og pekannødder i med en ske.
Fordel dejen i en bageform beklædt med bagepapir, og pres den godt sammen med bagsiden af en ske. Dæk med husholdningsfilm, og sæt på køl i mindst 2 timer.
Skær kagen i små snitter inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft