Konfekt af Rice Krispies med Dumle og Yankiebar

Det gode, gamle morgenmadsprodukt Rice Krispies får nyt og dejligt syndigt liv i disse firkantede stykker ren konfektlykke.

Bemærk: Afkøling: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær Dumle-karameller og Yankiebar i mindre stykker, og læg dem i en gryde sammen med smørret. Smelt det hele forsigtigt sammen ved svag varme, til du får en jævn og glat masse.
Tag gryden af varmen. Rør Rice Krispies i den smeltede chokoladeblanding med en ske.
Beklæd formen med bagepapir, og tryk konfektmassen ud i formen i et jævnt lag. Glat overfladen af massen med bagsiden af en ske.
Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Smør den ud på toppen af konfektmassen i et jævnt lag.
Hak og smelt også den mørke chokolade, og træk den i tilfældige striber hen over mælkechokoladen. Sæt formen i køleskabet i 1 time, til massen er kold.
Tag formen ud af køleskabet, og lad den stå i 10 minutter, inden massen skæres ud i små firkanter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft