Koldskål med græsk yoghurt

Den her koldskål er ultranem at lave og kræver ikke mange ingredienser. Den er lavet med græsk yoghurt, som giver en dejligt blød og cremet konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

1Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
2Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen.
3Pisk yoghurt og kærnemælk i. Justér mængden af yoghurt efter, hvor tyk du kan lide din koldskål.
4Riv skallen, og pres citronen. Tilsæt citronskal, og smag til med citronsaft.
5Servér koldskålen iskold med kammerjunkere til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP