Kold vaniljesuppe med jordbær og kanel

Overrask dine gæster, og servér denne kolde, friske suppe som en utraditionel sød forret eller som en let dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens jordbærrene, skær dem i halve, og fordel dem i portionsskåle.
Bring rødvin i kog i en lille gryde sammen med sukker, den flækkede vaniljestang, kanelstang og balsamicoeddike.
Fjern vaniljestang og kanelstang, og hæld den varme pinot noir over jordbærrene i skålene.
Lad suppen køle af.
Pynt med jordbær lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft