Kokosmuffins med blåbær

De små muffins er supernemme og hurtige at røre sammen, og måske har du allerede ingredienserne i skabet.

Ingredienser

Udstyr

6 stk. papirmuffinforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Riv skallen af citronen, flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland citronskal, vaniljekorn, kokosmel, mel og salt i en skål.
Smelt smørret i en kasserolle, og rør det i kokosblandingen.
Pisk æg og sukker og sammen i en skål med en elpisker, til det er lyst og luftigt, og vend herefter kokosblandingen i.
Vend de frosne blåbær i dejen. Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er flot gyldne på toppen.

Tip!

Sæt gerne papirmuffinformene i en fast muffinform af metal eller silikone. Så holder de formen bedre under bagningen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 7. maj 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann