Kogte krebs

Har du også drømt om at være vært ved et krebsegilde? Det er ikke svært at koge en ordentlig balje krebs og invitere til sommerfest på svensk manér.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt, kvarte citroner og dild, og lad vandet koge i 5 minutter, så det kan trække smag. Kog krebsene i vandet i 10 minutter. Sluk for varmen, og lad dem trække i kogevandet i 5 minutter. Fisk krebsene op af vandet, og lad dem køle helt af.
Servér de afkølede krebs med knækbrød, mayonnaise, citronbåde og en iskold snaps.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 28. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth