Knækbrød og valnødder i honning

De her sprøde knækbrød og lækre valnødder i timianhonning er perfekte på et godt ostebord. Servér som dessert efter en dejlig middag eller som en del af tapasbordet.

Bemærk: Trækketid, nødder: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør alle ingredienser godt sammen. Spred dejen ud i et 3 mm tyndt lag mellem 2 stykker bagepapir.
Læg det hele over på en bageplade, og fjern det øverste lag bagepapir.
Rids dejen op i firkanter på størrelse med knækbrød – brug et pizzahjul eller en stor kniv.
Bag knækbrødet i ovnen ved 175° i 15-20 minutter.
Læg valnødder og timianblade i et sylteglas. Pres saften af appelsinen.
Hæld honning og appelsinsaft i glasset, så nødderne dækkes helt. Lad det trække natten over.
Servér knækbrød og valnødder i timianhonning med nogle gode oste.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth