Knækbrød med spinat og havsalt

Sprøde knækbrød med masser af smag – perfekt til den gode ost.

Bemærk: Hævetid i alt: 65 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, finthakket spinat, salt, hvedekerner og rugmel. Rør dejen godt igennem, og stil den tildækket i 20 min.
Ælt hvedemelet i dejen, og lad den hæve tildækket i 45 min.
Varm ovn og bageplader op til 250°.
Del dejen i to. Rul hver del papirtyndt ud på et stykke bagepapir. Prik dejen tæt med en gaffel. Skær dejstykkerne i firkanter på 6 x 8 cm. Drys med havsalt, og flyt bagepapir med dej over på de varme bageplader.
Bag knækbrødene i 10 min. ved 250°. Lad dem afkøle på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. juni 2019

Opskrift:

Fotograf: Carina Kruger