Klassisk andesteg med æbler, svesker og brun sauce

Opskrift på lækker, klassisk andesteg med æbler og svesker. Anden kan steges om formiddagen, så du bare skal partere og lune den i ovnen før servering.

Klassisk andesteg med æbler, svesker og brun sauce
31-60 min.

(2)

February 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: I alt 2-2½ time.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • kødsnor eller kødnål

Sådan gør du

Tip!

Andestegen kan med fordel steges om formiddagen eller dagen i forvejen. Steg anden, afkøl den, og partér den i bryst, lår og vinger. Læg stykkerne i et stort ovnfad, dæk fadet til, og sæt det på køl til dagen efter. På selve dagen tager du fadet ud fra køl, 1 time før du vil varme den. Læg smørklatter på andestykkerne, og lun dem i en 175° varm ovn i ca. 30 minutter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'