Kinesiske pandekager med krydret andebryst

Her får du en opskrift som tager udgangspunkt i en klassisk kinesisk spise. De kinesiske madpandekager dampes og fyldes med krydret andebryst, syltede blommer og grønt.

Bemærk: Hoisinsauce og kinesiske pandekager kan købes hos asiatiske købmænd. Hvis du ikke kan få fat i kinesiske pandekager, kan du købe tortillapandekager eller rispapir i dit supermarked.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blommer, skær dem i kvarte og fjern stenen. Skræl og riv ingefæren fint på et rivejern. Pres saften af appelsinen.
Kog blommestykker i en gryde sammen med appelsinsaft, ingefær og honning i 8-10 minutter. Blommerne skal stadig have lidt bid i sig.
Tænd ovnen på 200°. Krydr andebrystet med five spice-krydderi, og læg det i et ovnfast fad. Steg andebrystet i 25-30 minutter i ovnen.
Skær andebrystet i tynde skiver, og skær skiverne i strimler.
Skyl agurk og forårsløg, og snit dem i tynde stave.
Damp pandekagerne i en si dækket med et viskestykke over en gryde med kogende vand, eller brug en dampkoger.
Saml madpandekager med syltede blommer, and, agurk, forårsløg og krydderurter. Anret rullerne på et fad med en skål hoisinsauce til at dyppe i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 27. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft