Kebab i pitabrød med grønt og dressing

Kebab i pitabrød er nemt at lave selv, og kan blive et sundt alternativ til takeaway!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kødet sammen med hakket hvidløg og alle de øvrige ingredienser.
Læg bagepapir i en bradepande, og pres kødfarsen fladt ud over hele pladen. Steg farsen under grillen i ovnen i 4-5 minutter, til kødet er brunet.
Tag bradepanden ud af ovnen, og løft kødet over på et fad. Hæld væden fra bradepanden, og læg et nyt ark bagepapir i.
Læg kødet tilbage i bradepanden med stegesiden nedad, og steg kødet færdigt under ovngrillen i 3-4 minutter.
Skyl og snit salat, mynte, agurk og tomat.
Bland ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i strimler, og læg det i lunede pitabrød sammen med salat og dressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck