Kartoffelpizza med pesto og mascarpone

Gør hverdagen til en fest med en sprød og dampende varm kartoffelpizza. Spar tid ved at købe en færdiglavet pesto.

Bemærk: Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gær i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt durummel, og rør rundt. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og ælt, til du får en glat og smidig dej.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
Del dejen i lige store dele. Rul tynde pizzabunde ud på et meldrysset bord. Flyt bundene over på bageplader beklædt med bagepapir.
Tænd ovnen på 250°.
Skær kartoflerne i papirtynde skiver, og læg dem i koldt vand i 5 minutter. Lad dem dryppe af. Smør pesto ud på pizzabundene, og fordel kartoffelskiver og små skefulde mascarpone over pizzaerne.
Hak rosmarinnålene fint, og drys dem over pizzaerne. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
Bag pizzaerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Tip!

Travl dag? Gør måltidet endnu nemmere med en færdigkøbt pizzabund.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling