Karrysuppe med kylling og dildyoghurt

Denne suppe med kylling og karry er ikke kun en vinder på grund af den gode smag – den er også en god hjælp til at få brugt forskellige rester fra grøntsagsskuffen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær hvidkålen i små stykker. Pil og hak løgene. Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i stykker på ca. 1½ x 1½ cm.
Steg alle grøntsagerne i halvdelen af olien i en stor gryde, til de falder lidt sammen. Tilsæt karry, kanelstang og stjerneanis, og lad det stege kort med.
Tilsæt bouillon, og kog i ca. 15 minutter.
Skær kyllingefilet i tern på samme størrelse som grøntsagsternene, og steg kødet i resten af olien på en pande, til det er brunt på alle sider.
Vend kødet i suppen sammen med presset hvidløg. Kog op, og smag suppen til med salt og citronsaft.
Hak dilden groft, og vend den i yoghurten. Smag til med salt og peber. Servér karrysuppen i portionsskåle med en skefuld dildyoghurt og brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek