Kammerjunkere – klassisk opskrift

Har du prøvet at bage dine egne kammerjunkere? Det er faktisk overraskende nemt, og så smager de herligt. Med denne opskrift får du en klassisk topping, der er perfekt til koldskål.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel, mandler, bagepulver og kardemomme. Smuldr smørret i.
Tilsæt sukker, citronskal og sammenpisket æg, og saml hurtigt dejen med fløden.
Tril dejen til valnøddestore kugler, og læg dem på bagepapir.
Bag dem midt i en 200° varm ovn i 7 minutter. De skal se lidt ubagte ud.
Tag dem ud. Skær dem igennem, og bred dem igen ud på pladerne.
Tør dem i en 140° varm ovn i 20-30 minutter. De skal være helt tørre.
Lad dem køle af på en rist, og opbevar dem i et glas eller en dåse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP