Kalveculotte med ovnkartofler og bønnesalat

Ovnbagt kalveculotte med timiankartofler, estragondressing og bønnesalat er en superlækker menu, dine gæster vil elske.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og læg dem i et smurt ovnfad. Vend dem med salt, timian og olivenolie. Bag dem i ovnen ved 175° i ca. 45 minutter, til de er helt møre.
Fjern sener fra culotten, og rids den tykke fedtkant med en skarp kniv uden at skære ned i selve kødet. Rist culotten af på en tør pande med fedtsiden nedad.
Krydr med salt og peber, og steg culotten i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. Lad culotten hvile i 15 minutter.
Nip enderne af bønnerne, og blanchér dem i en gryde med spilkogende, letsaltet vand i 1-2 minutter.
Pil og hak rødløget fint, og vend det sammen med bønnerne. Krydr med salt og peber.
Hak estragon, og rør det sammen med alle de andre ingredienserne til dressingen.
Skær culotten i skiver, og servér med timiankartofler, bønnesalat og estragondressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Lars Ranek