Kålsuppe med kylling

Den her kålsuppe er mættende, børnevenlig og bare virkelig god.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skær kyllingekødet i grove stykker. Steg kødet i olie i en gryde i 4-5 minutter.
2Pil og hak løg. Rens chilien, og hak den fint.
3Steg løg og chili sammen med kyllingekødet. Tilsæt bouillon, og bring suppen i kog. Fjern eventuelt skum fra toppen. Kog i 10 minutter.
4Del blomkålen i små buketter. Rens flower sprouts, og del dem i mindre stykker. Tilsæt blomkål og flower sprouts, og lad suppen simre i 10 minutter.
5Pres saften af citrronen, og smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Servér retten med brød til.

Tip!

Flower sprout er en ny kåltype, og hvis du ikke kan finde den, kan den erstattes med grønkål, rosenkål eller palmekål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth