Pil løg og hvidløg, og skær dem i små tern. Steg dem i olie i en gryde, til de er klare i farven. Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, balsamicoeddike, sukker og tabasco.
Hak oregano fint, og rør det i saucen. Krydr med salt og peber, og lad saucen småkoge under låg i 10 minutter.
Tænd ovnen på 180º varmluft. Læg kalkunbrystet i en bradepande, krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Steg kalkunbrystet i ovnen i 30 minutter. Hæld herefter tomatsaucen over kalkunbrystet, og lad det stege videre i 35-40 minutter.
Skræl kartofler og gulerødder. Skyl squashen, og rens majroerne. Skær alle grøntsagerne i grove stykker, og læg dem i et ovnfad. Krydr med oregano, salt og peber, og dryp med olivenolie.
Bag grøntsagerne i ovnen i 30 minutter.
Skær kalkunbrystet i skiver, og servér med grøntsager og tomatsauce til.