Kakaokage med kaffesmørcreme og hasselnøddeflager

Sød kaffesmørcreme og ristede nøddeflager pynter oven på den velsmagende kakaokage, der er særligt velegnet til uddeling i skoleklassen eller på kontoret.

Ingredienser

Udstyr

en firkantet bageform, 30 x 20 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°, og læg bagepapir i formen.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt kærnemælk og olie, og rør godt rundt med et almindeligt piskeris (ikke elpisker),indtil dejen er helt glat og uden klumper.
Fordel dejen i formen, glat overfladen med bagsiden af en ske, og bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter. Sæt formen til afkøling på en rist.
Pisk den kolde kaffe sammen med smør, flormelis og salt til en tyk smørcreme.
Smør kaffesmørcreme ud på den helt afkølede kage i et jævnt lag. Drys med hasselnøddeflager og flagesalt. Skær kagen i pæne firkanter, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 4. december 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth