Kæmperejer i frisk salat af mango og avocado

Sprød salat med både søde, syrlige og stærke toner fra mango, ærter, avocado og radiser.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl mangoen, fjern stenen, og skær mangokødet i tern. Gør det samme med avocadoen.
Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skyl ærteskud og rucola, og anret det på en tallerken med mango, avocado og radiser.
Bælg ærterne, og drys dem over salaten. Top med feta skåret i tern.
Pisk olie sammen med fintrevet limeskal og friskpresset limesaft. Smag til med salt og peber.
Svits rejerne i olie på en pande, til de bliver lyserøde. Krydr med salt og peber, fordel rejerne på salaten, og servér med dressingen til.

Tip!

Du kan evt. krydre rejerne med lidt hvidløg og chili.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck