Jordskokker med stenbiderrogn og rødløg

Den lækre stenbiderrogn kaldes også for dansk kaviar. Glæd dig til at servere en ægte delikatesse, der skal nydes, mens den er i sæson.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub jordskokkerne grundigt. Tør dem, og skær dem i halve på langs. Vend dem i olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber.
Bag jordskokkerne i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne.
Skyl og afdryp stenbiderrognen, og krydr med salt.
Pil rødløget, og hak det fint. Pluk karse, og pres saften af citronen.
Anret de bagte jordskokker på et fad. Top hver jordskok med 1 tsk. cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og karse.
Dryp en smule citronsaft over lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft