Jordbær med råcreme

Jordbær marineret i hyldeblomst smager skønt – især når de serveres med hyldeblomst-råcreme som her!

Ingredienser

Sådan gør du

1Rens jordbærrene, og nip stilken af. Skær evt. de største jordbær i mundrette stykker. Riv skallen af citronen.
2Vend jordbærrene med hyldeblomstsaft og fintrevet citronskal i en skål, og lad dem trække lidt.
3Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med en kniv. Riv skallen af citronen.
4Pisk æggeblommer, hyldeblomstsaft, fintrevet citronskal, vaniljekorn og sukker sammen med en elpisker til en skummende og luftig masse.
5Pisk fløden til luftigt flødeskum i en anden skål. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen med en ske.
6Fordel jordbærrene i serveringsglas, og hæld hyldeblomst-råcreme over. Pynt med hakkede pistacienødder, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Stine Christiansen, Skovdal Nordic