Jomfruhummer og kartoffelsalat med rygeost og radiser

Jomfruhummer og kartoffelsalat er indbegrebet af sommer, og de smager skønt sammen!

Ingredienser

Sådan gør du

1Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 7-10 minutter. Lad dem køle af. Læg dem i et fad.
2Rens radiserne, og skær dem i skiver. Pil løget, og skær det i ringe. Skyl rucolaen. Fordel radiser, løg, rucola og klumper af rygeost over kartoflerne. Pynt med kørvel.
3Riv skallen, og pres saften af citronen. Bland citronsaft og citronskal sammen med olie, salt og peber, og hæld det over salaten.
4Læg jomfruhummerne i et stort ovnfast fad. Pil hvidløget, del det i fed, og hak dem groft. Pres saften af citronen. Hak estragon groft.
5Fordel hvidløg og estragon over jomfruhummerne. Krydr med salt og peber, og dryp citronsaft og olie over.
6Sæt fadet i ovnen, og steg jomfruhummerne i ovnen ved 250° under grill i 8-10 minutter.
7Tag jomfruhummerne ud af ovnen, og servér dem straks sammen med kartoffelsalaten og evt. groft brød.

Tip!

Hvis vejret er til det, kan du stege jomfruhummerne på havegrillen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth