Italiensk suppe med skært oksekød

Dette er en suveræn suppe at servere på kolde vinterdage, hvor man har lyst til simremad, men ikke kan vente i timevis, før maden kommer på bordet.

Bemærk: Simretid: 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Tag kødet ud af køleskabet. Skær pancetta i tern. Pil løgene, og hak dem fint. Pil og pres hvidløg. Skræl kartofler og rødbeder, og skær dem i grove tern. Sæt de klargjorte grøntsager til side.
Krydr kødet godt med salt og peber, og brun det i smør i en gryde. Tag kødet op af gryden.
Steg pancetta-ternene sprøde i gryden. Tilsæt alle grøntsagerne sammen med laurbærblade, timian og rosmarin. Krydr med salt og peber, og lad det hele stege, indtil grøntsagerne begynder at tage farve, og løgene bliver gennemsigtige.
Læg kødet tilbage i gryden, og hæld rødvin, hakkede tomater, tomatpuré og oksebouillon ved. Rør rundt, læg låg på gryden, og lad retten simre i 1 time.
Servér suppen med groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 24. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann