Isvafler med perlesukker

Isvafler er en nem og dekorativ dessert, hvis glitrende perlesukker ligner nyfalden sne.

Bemærk: Tørretid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

1Rør flormelis og æggehvide sammen til en tyk glasur.
2Smør glasuren på isvaflerne, og drys straks med perlesukker.
3Lad isvaflerne tørre ved stuetemperatur i ca. 1 time.
4Fyld vaflerne med is.
5Servér dem med spidsen opad, så de ligner sneklædte grantræer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth