Istrifli med blåbær og knuste biscotti

Istrifli med blåbær og knuste biscotti er en supersimpel dessert, der bare smager helt forrygende. De tørrede blomster kan udelades, eller du kan pynte med frysetørrede bær i stedet for.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Flæk vaniljestangen. Bring citronsaft, vand, flækket vaniljestang og sukker i kog i en kasserolle, og lad det koge ved middel varme, til konsistensen er som tynd sirup.
2 Hæld den varme citronsirup over blåbærrene i en skål, og afkøl.
3 Byg desserterne op ved at lægge kugler af is i portionsglas med et lag knuste biscotti og blåbær i citronsirup mellem isen.
4 Slut af med blåbær og sirup og evt. et drys tørrede spiselige blomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 22. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck