Ispinde med jordbær-rabarber-is

Små søde og forfriskende ispinde med jordbær-rabarber-is overtrykket med hvid chokolade. En rigtig lækker forfriskende hapser.

Bemærk: Frysetid: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Udstyr

ispindeforme

Sådan gør du

Skyld og hak rabarber. Rens jordbær. Bring rabarber, jordbær og sukker i kog i en lille gryde, og lad det simre i ca. 10 minutter.
Sigt massen. Tilsæt fløde og mælk, og blend med en stavblender. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.
Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.
Smelt chokolade i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, tyndt glas.
Dyp de frosne ispinde i chokoladen, og pynt straks med frysetørrede rabarber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 7. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth