Iskaffe med chokoladesauce og hindbær

Kold og super lækker iskaffe med chokoladesauce og hindbær – det er svært at sige nej til!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint, og læg den i en varmefast skål.
Bring fløden i kog i en lille gryde, og hæld den over chokoladen.
Rør, til chokoladen er helt smeltet, og saucen har en tyktflydende konsistens.
Fordel den kolde kaffe i bunden af glassene.
Fyld op med vaniljeis, og top med lun chokoladesauce og hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jakob Helbig