Ingefærmuffins

Ingefær og mandler er en virkelig skøn kombination i disse små, fine kager. De fabelagtige muffins egner sig perfekt til en god kop te.

Ingredienser

Udstyr

muffinforme

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Smelt smørret. Pisk farin, smør og vaniljekorn sammen.
Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt ind imellem.
Bland mel, bagepulver, mandler (gem lidt til pynt) og ingefær sammen, og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
Smør muffinformene godt, og fyld dem halvt op med dej. Drys med mandler.
Bag kagerne i en 180° varm ovn i 12-14 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 6. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Lars Ranek