Indiske vegetarpandekager med kartoffelfyld

Disse vegetarpandekager har masser af smag og fylde, selvom de er helt uden kød. Rismelet gør pandekagerne lette, og gurkemejen farver dem smukt gule.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel, rismel, salt og gurkemeje i en skål. Rør kærnemælk og vand i, og pisk dejen, til den er ensartet. Steg store pandekager af dejen i godt med olie på en mellemvarm pande.
Skræl kartoflerne; skær dem i tern, og kog dem næsten møre i letsaltet vand. Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Rens og hak chilien fint.
Steg løg, hvidløg og chili i olie på en pande, til løgene bliver klare. Tilsæt garam masala, og steg videre i et par minutter. Vend kartoffelternene i, og steg dem, til de er møre. Vend ærterne i.
Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra garam masala.
Smag yoghurten til med salt og peber. Anret fyldet oven på pandekagerne, og top med yoghurt og krydderurter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth